Hirdetés

A Slaxx előzetesében egy vérszomjas farmernadrág gyilkolja az embereket

|

Nem, nem viccelünk, most egy farmernadrág a gyilkos...

Hirdetés

2021-re már semmin sem szabadna meglepődnünk, akár a mindennapi életet, akár a filmek világát vesszük alapul. Mégis minden egyes alkalommal feljebb és feljebb húzódik a szemöldökünk, mikor olyan előzeteseket látunk, mint amilyen a Slaxxé is. Ez a mozi leginkább a 2010-es Rubber utódja lehetne, csak éppen most nem egy kerékgumi, hanem egy szuper fit farmernadrág lesz a gyilkos. Ami megfojtja az embereket, meg leharapja az ujjukat és indiai zenére táncol…

 

Hirdetés

A Slaxx története Libbyt teszi meg központi karakternek, aki egy teljesen átlagos, hétköznapi tinédzser. Egy ruhaboltban kap állást eladóként, ahol éppen egy szenzációs, újfajta farmert mutatnak be. Ez a ruhadarab azonnal felveszi az ember alakját, így nem kell már bevenni az anyagból. Egyik este viszont valamilyen erő megszállja az egyik szuper fit farmert, ami életre kel és sorra kezdi gyilkolni a boltban rekedt tiniket és dolgozókat. Libbyn a sor, hogy megállítsa ezt az egész rémálmot.

A Slaxx március 18-án debütál a Shudder nevű streamingszolgáltatónál, amely idehaza még nem kapott forgalmazást. Egy pénteki, közel beszámíthatatlan állapotú estén bepróbáljátok majd vagy ez már nektek is sok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.