Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Bane vs. Batman Blu-ray klip

|

Christopher Nolan Batman-trilógiája beteljesedett, az utolsó rész lezárta Bruce Wayne történetét, ám sokaknak még most is Bane és Batman epikus harca jut eszébe.

Hirdetés

A film Blu-ray lemezének egyik extráját tisztelhetjük a folytatásban található videóban, amelyben azt az ikonikus összecsapást követhetjük figyelemmel, amelyben Bane és Batman először feszül egymásnak. Persze, ha simán a filmben látott jelenetet nézhetnénk újra, az nem lenne túl nagy extra, ezért mindent a forgatás szemszögéből láthatunk és megkapjuk hozzá a rendező, Christopher Nolan kommentárját is. Jól hangzik? A sötét lovag: Felemelkedés már DVD és Blu-ray korongon is elérhető mind a tengerentúlon, mind hazánkban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.