Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Trailer #4

|

Sorra érkeznek A sötét lovag: Felemelkedés marketinganyagai, ezúttal a negyedik, több, mint két perces előzetest nézhetjük végig tátott szájjal, heves szívdobbanásokkal.

Hirdetés

Christopher Nolan legújabb munkájához szinte semmit sem lehet hozzáfűzni a már ismert sztorin és tetemes szereplőlistán kívül, kivéve azt, hogy a legújabb, szám szerint negyedik trailer lejátszása közben nem bírja megállni az ember, hogy ne szorongassa vagy a mellette ülő kezét, vagy az asztal sarkát izgalmában! Akad itt minden: Bane és Batman epikus összecsapása, Selina Kyle csínytevései, Alfred humorral kevert eleganciája, Morgan Freeman utánozhatatlan egysorosai és természetesen az ominózus gigászi harcijelenet, amit valódi statisztákkal vettek fel, egyetlen embert sem toldottak hozzá számítógéppel! Figyelem! A negyedik trailer bár tartalmaz új jeleneteket nem is keveset, némely mozzanat spoileres lehet, tehát csak saját felelősségre nézzétek meg!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.