Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Tv spotok (Update)

|

Szinte minden napra jut egy tetszetős anyag A sötét lovag: Felemelkedésből, ami érthető, hiszen nyakunkon a júliusi premier, és Batman mindent lezáró kalandja az év filmje címért is indul.

Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés hivatalos sztorija: Batman bujkálni kényszerül, és sokan gyilkosnak hiszik, ő akkor is az igazság oldalán áll és nem hajlandó hátrálni. Gotham City reménykedhet: amikor igazán nagy a baj, újra vissza fog térni, hogy szembenézzen eddigi legnagyobb ellenségeivel. A 2008-as A sötét lovag minden idők harmadik legsikeresebb filmje, összesen több mint 1000 millió dollár bevételt hozott. A folytatáshoz az előző rész teljes stábja – a zseniális Christopher Nolan rendező összes régi munkatársa – visszatért, és természetesen a fantasztikus színészgárda is részt vesz a folytatás elkészítésében. A stáblistára azonban új nevek is felkerültek: Macskanőt Anne Hathaway, a főgonosz Bane-t, az Eredetben is remeklő Tom Hardy alakítja.

Update: további tv spotokkal kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.