Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Újabb Tv spot

|

Július végén minden eldől: Christopher Nolan vajon megtudja szorongatni a Bosszúállókat? Batman és Bane összecsapása lesz az egyik legepikusabb a filmtörténelemben? Végre születik egy ízig-vérig Macskanő?

Hirdetés

Sokadik mozgóképét kapja már A sötét lovag: Felemelkedés, köszönhetően annak, hogy egyedül a bőregérnek van elég ereje ahhoz, hogy a pénztáraknál és minőségben megszorongassa a Bosszúállókat. A Prometheus szerintünk is jó lett, de a bevételi összeg meg sem közelíti Whedon szuperhőseinek zöldhasúit, talán a denevérembernek sikerül. A legújabb tv spot az eddigiekhez hasonlóan összegzi a már ismert jeleneteket, de láthatunk pár villanásnyi újat is, amelyek nem spoileresek. A premier július 26-án esedékes az InterCom forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.