Hirdetés

A szeptember 11-i támadások évfordulójára készített drámát a Netflix

|

Két nagyszerű színész alakítja majd a főszerepet.

Hirdetés

A Netflix nemrégiben közzétette a Worth címre hallgató életrajzi dráma első hivatalos előzetesét, amely a szörnyű szeptember 11-i terrortámadások utáni eseményekre összpontosít. Ebben a megtörtént eseményeken alapuló filmben Michael Keaton egy olyan ügyvédet személyesít meg, akinek azt a lehetetlen feladatot kell megoldania, hogy miként kompenzálja megfelelően és egyenlő mértékben az áldozatok családjait anélkül, hogy megbántana bárkit is, és csökkentené az áldozatok életét.

Hirdetés

A történet hivatalos szinopszisa szerint a World Trade Center és a Pentagon elleni 2001-es szörnyű támadások után a Kongresszus Kenneth Feinberg (Michael Keaton) ügyvédet és neves közvetítőt bízta meg a szeptember 11-i Áldozati Kártérítési Alap vezetésével. Feinbergnek a pénzügyi forrásokat kell kiosztania a tragédia áldozatainak, miközben azt a lehetetlen feladatot kell végrehajtania, hogy meghatározza egy emberi élet értékét és segítsen a felbecsülhetetlen értékű veszteségeket szenvedő családoknak.

A filmben Keaton mellett a másik főszerepet Stanley Tucci alakítja, míg fontosabb szerepekben feltűnik Amy Ryan, Tate Donovan, Shunori Ramanathan, Talia Balsam, Laura Benanti, Marc Maron, Ato Blankson-Wood, Chris Tardio, Carolyn Mignini, és Victor Slezak. A premier a terrortámadások 20. évfordulója előtt egy héttel, idén szeptember 3-án lesz a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.