Hirdetés

A szürke ötven árnyalata - Trailer

|

Megérkezett! Itt van! Az adaptáció, melyre mindenki oly régóta vár!

Hirdetés

E.L. James nagysikerű A szürke ötven árnyalata című erotikus töltetű regényének adaptációjáról már többször is értekeztünk a közelmúltban, viszont akkor még csak találgattuk, hogy mikor jöhet az első kedvcsináló és lám, már itt is van. Noha szerkesztőségünk nagy része a könyvet nem olvasta (valószínűleg nem is fogja,), a filmet azonban már csak hivatásból is megnézzük. A történet szerint egy 22 éves egyetemista lány, Anastasia Steele (Dakota Johnson) erotikus kapcsolatba kerül egy Christian Gray (James Dornan) névre hallgató gazdag üzletemberrel, akivel egyre intenzívebben fedezi fel a szexuális élet örömeit. A film Sam Taylor-Johnson dirigálásában várhatóan 2015 februárjában kerül a mozikba. Mindent egybevetve nincsenek túlzott előítéletem, kíváncsi vagyok a végeredményre, bár látva az előzetest, annyira nem gerjedtem be rá (haha). Mr. Grey sokszor fogja levenni a felsőjét, az biztos, remélem Dakota Johnson se fogja majd vissza magát.

UPDATE: Magyar szinkronos előzetessel ellátva.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.