Hirdetés

A tetovált lány - Nemzetközi bemutató

|

Daniel Craig és Rooney Mara összeeresztése vagy nagyon botor, vagy zseniális ötletnek bizonyult David Fincher-től. Van rá egy mozijegyem, hogy inkább utóbbi.

Hirdetés

Közel negyven éve, egy családi ünnepség alkalmával rejtélyes módon eltűnt Harriet Vanger. Annak ellenére, hogy holttestet nem találtak, a lány nagybátyja, Henrik (Christopher Plummer) mégis váltig állítja, hogy a lány gyilkosság áldozata lett és a tettest a saját családjukban, a Vanger-klánban kell keresni. Igazát bebizonyítandó, megbízza Mikael Blomkvist-et (Daniel Craig), egy börtönbüntetés előtt álló, lecsúszott újságírót, aki nem várt segítőtársra akad egy tetovált hacker lány, Lisbeth Salander (Rooney Mara) személyében. A furcsa páros megkezdi a fontos nyomozást, de minél mélyebbre ásnak a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.