Hirdetés

A The Last of Us harmadik részének előzetese alapján a sorozat kibővíti Bill háttértörténetét

|

Erőteljes karakterdrámát ígér a folytatás kedvcsinálója.

Hirdetés

A múlt héten vette kezdetét a The Last of Us élőszereplős sorozatváltozata, ami a második részével máris újabb nézettségi rekordot állított be gyártója történetében - ekkora nézőszám-növekedést soha egyetlen HBO-s dráma sem produkált első és második rész között. Joel (Pedro Pascal) és Ellie (Bella Ramsey) kalandja jövő héten már a harmadik epizóddal folytatódik, amelyben a videojáték újabb mellékkarakterével találkozhatunk majd. Ráadásul a beharangozó alapján nem csupán ő, de az alapanyagban gyakorlatilag említés szintjén szereplő partnere is fókuszba kerül az adaptációban.

Hirdetés

Miután hőseinket hullahegyek fogadták a Tűzbogarak helyőrségén, a folytatásban Joel és Ellie következő állomása egy bizonyos csempész, Bill lesz. Ha már tűkön ülsz miatta, az alábbi magyar feliratos ízelítő rövid betekintést nyújt a harmadik epizódba, ami mélyebben beelássa magát Bill és partnere, Frank tragikus háttértörténetébe, beleértve első találkozásukat is. Az Ellie-vel előszeretettel csipkelődő csempész már a játékban is karizmatikus figura volt, Nick Offerman alakításában szinte biztosan emlékezetes lesz a sorozatváltozatban is.

A The Last of Us első évadának harmadik része január 30-tól lesz elérhető az HBO Max kínálatában. Ha pedig szeretnéd az aktuális epizód minden fontos történését átrágni, ajánljuk figyelmedbe a GameStar kibeszélőműsorát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.