Hirdetés

A titánok haragja - Trailer #3

|

A Föld inváziója: Csata - Los Angeles rendezője, Jonathan Liebesman mindent megtesz, hogy egy élvezhető popcorn filmet kapjunk kézhez a március végi premierkor.

Hirdetés

A marketing gépezet tovább robog és szám szerint a harmadik A titánok haragja előzetest veti elénk, amelyben az eddigiekhez képest újabb jelenetekkel találkozhatunk. A sztori szerint tíz évvel a kráken "eltiprása" után járunk, Perszeusz fiával, Helius-szal halászatot folytat boldogan, de ahogyan az lenni szokott, az istenek ismét nem nyugszanak. Zeuszék elvesztik a hatalmat a Titánok és vezetőjük Kronosz felett, akik átmeneti szövetséget kötnek Hádésszal a Föld leigázásáért. Perszeusz ekkor tűnik fel és társakkal felszerelkezve (Androméda, Argenor és Héphaistos) elindul, hogy segítsen apjának és megakadályozza Hádész és Kronosz gonosz tervét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.