Hirdetés

A túlélésért küzdenek az első marsi telepesek a Settlers előzetesében

|

Nem könnyű az élet egy marsi kolónián sem.

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes az IFC Films által készített sci-fi thrillerhez, a Settlershez, ami a legelső marsi telepesek egy csoportjának életéről szól, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy túlélhessenek ezen a kietlen és isten háta mögötti világban.

Hirdetés

A történet két főszereplője Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) és Jonny Lee Miller (Sherlock és Watson, Trainspotting), akik megpróbálják megóvni lányukat, Remmy-t (Brooklynn Prince) a külvilág veszélyeitől, amely hamarosan saját ajtójukon kopog be. A film július 23-án debütál a mozikban és online egyaránt, további szerepben pedig feltűnik még Ismael Cruz Cordova és Nell Tiger Free.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.