Hirdetés

A Universal Pictures új logója

|

Idén ünnepli 100 éves fennállását a Universal Pictures, mely nemes és valóban hatalmas alkalomból megújult logóval látja el a Lorax premierétől kezdve filmjeit.

Hirdetés

A Universal Pictures stúdiót egészen pontosan 100 éve, 1912-ben Carl Laemmle alapította Los Angeles-ben. Eddigi pályafutása során - a teljesség igénye nélkül - olyan filmremekekkel örvendeztetett meg minket, mint a Nyugaton a helyzet változatlan,a Frankenstein, a Drakula, a Hamlet, a Spartacus, a Psycho, A nagy balhé, a Cápa, de hatalmas sikereket ért el olyan klasszikusokkal is, mint A sebhelyesarcú, E.T., Conan a barbár, Vissza a jövőbe sorozat, A szarvasvadász vagy épp a Jurassic Park. A 21. században sem tétlenkedett, hiszen az Amerikai Pszicho, a Gladiátor és a Hannibál mellett - megannyi cím mellett - hozzá köthetjük az Egy csodálatos elme, A Skorpiókirály, a München, A Bourne-sorozat és A minden6ó című filmeket. A továbbiakban a stúdió 100 éves fennállása miatt megváltoztatott, lenyűgöző logót láthatjátok mozgásban, mely a Lorax legelső vetítésétől élesedik.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.