Hirdetés

A vadnyugat viccesebb, mint valaha - Outlaw Johnny Black trailer

|

Michael Jai White visszatért, hogy szétrúgjon pár hátsót.

Hirdetés

Meglehet, erről nem tud mindenki, de a 2009-es év legviccesebb filmje a Scott Sanders által rendezett és Michael Jai White főszereplésével készült Black Dynamite volt. A Black Dynamite a hetvenes évek blaxploitation-filmjeinek állított parodisztikus hangvételű emlékművet, ami bizonyságul szolgált arra, hogy Michael Jai White nem csupán ahhoz ért, hogy látványos rúgásokat produkáljon, de komikus vénája is akad - nem is kicsi. 

Hirdetés

Már a film bemutatása óta ácsingózunk a folytatásra és bár ez egy rajzfilmsorozat formájában meg is érkezett, azért ez mégsem ugyanaz, mint egy élőszereplős dolog. Tudják ezt White-ék is, így...Nos, nem egy kimondott Black Dynamite-folytatást hoznak el nekünk, hanem egy western-komédiát, ami az előzetes alapján legalább annyira laza és vicces lesz, mint szellemi elődje. Az Outlaw Johnny Black címet viselő produkció egy fekete férfiról szól, aki egy kisvárosba érkezik, ahol összetűzésbe kerül néhány rosszfiúval és nem mellesleg ellopja egy pap ruháját, hogy álcázza magát. Mondanom sem kell, ez majd viccesebbnél viccesebb helyzetet von maga után. 

A közösségi finanszírozással készülő filmben (IndieGoGo) a már Black Dynamite-ban megismert színészek mellett (Tommy Davidson, Kym Whitley, Byron Minns) A-listás színészek is felbukkannak majd, akiknek nevét White egyelőre nem fedte fel, hogy majd a meglepetés annál nagyobb legyen. Tűkön ülve várjuk a végeredményt!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.