Hirdetés

A vadon hívó szava szinkronos előzetes - Harrison Ford és a CGI-kutya kalandjai

|

Jack London klasszikus könyvéből az Így neveld a sárkányodat rendezője és a Logan forgatókönyvírója készített filmet.

Hirdetés

Jack London 1903-as regénye, A vadon szava több feldolgozást is kapott már a megjelenése óta, a legújabb a 20th Century Fox égisze alatt valósulhatott meg Michael Green (Logan - Farkas, Gyilkosság az Orient expresszen, Szárnyas fejvadász 2049) forgatókönyve alapján, Chris Sanders (Lilo & Stitch, Így neveld a sárkányodat, Croodék) rendezésében. 

Hirdetés

Az élőszereplős, de CGI-t is bátran alkalmazó film főszerepét Harrison Ford vállalta el, mellette pedig felbukkan Dan Stevens (Légió, Apostol, A szépség és a szörnyeteg), Karen Gillan (A galaxis őrzői, Jumanji) és Omar Sy (Életrevalók, Jurassic World, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) is. Persze nem csak Ford karaktere, hanem annak hűséges barátja, Buck is kiemelt figyelmet kap A vadon hívó szava első trailerében, amely bizonyára megosztó lesz a CGI mértéke miatt: 

Szinkronos:

Angol:

A vadon hívó szava 2020. február 20-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.