Hirdetés

A vártnál hamarabb indul a Lucifer befejező évada

|

A földre szállt ördög visszatér, most már tényleg utolsó alkalommal.

Hirdetés

Hosszú és szövevényes pályafutását követően nemsokára végleg lezárul a Netflix által felélesztett Lucifer sorozat, a soron következő hatodik évad ugyanis már egyben az utolsó is lesz. Öröm az ürömben, hogy a rajongóknak ezúttal nem kell éveket várniuk a folytatásra, mint a koronavírus által keresztülhúzott ötödik etap esetében: a streamingóriás a minap bejelentette, hogy ősz elején máris folytatódnak az új szerepbe került ördög kalandjai.

Hirdetés

Az előző évadban a főszerepet alakító Tom Ellis Lucifer és Michael kettős szerepében lubickolhatott, a két karakter konfliktusa pedig egy kifejezetten meglepő végkifejletben csúcsosodott ki. Mindenképpen izgalmas eseményeket vetít előre a lezárás, és szerencsére csak alig másfél hónapot kell várni rá, hogy tovább követhessük a történetet. A Netflix egy rövid, a korábban történteket összegző montázsban fedte fel, hogy a hatodik szezon szeptember 10-én veszi kezdetét.

A Netflix hivatalos leírása és a készítők egyaránt keserédes lezárást ígérnek, amihez nem árt akár zsepit is bekészíteni, ha valaki megszállottan követi Lucifer hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb kalandjait már a kezdetektől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.