Hirdetés

A vihar magja - A második trailer

|

Mióta Roland Emmerich visszavett a lendületből, a katasztrófafilmek sem érkeztek olyan elánnal, mint korábban, de A vihar magja próbál szépíteni.

Hirdetés

A Végső állomás 5 rendezője, Steven Quale hozza el nekünk a modern Twistert A vihar magja (Into the Storm) katasztrófafilm képében, amelynek forgatókönyvét John Swetnam (Tökéletes bizonyíték, Step Up: All In) jegyzi. A hazánkba augusztus 14-én látogató mű főszereplője a Hobbit filmekkel szélesebb körben is ismertté vált Richard Armitage, de a stábban van még Sarah Wayne Callies (The Walking Dead)  is. A történet kimerül annyiban, hogy Colorado városára pusztító erejű tornádók csapnak le és egy középiskolás diákokból álló csapat megpróbálja dokumentálni az eseményt, persze hamar átcsap a túlélésért vívott harcba a dolog.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.