Hirdetés

Aaron Eckhart ketrecharcosnak áll a Rumble Through the Dark trailerében

|

A hazai mozikat valószínűleg elkerüli, de VOD-on nézhető lesz.

Hirdetés

Akár egy elnökről (Támadás a Fehér Ház ellen), egy pilótáról (Sully - Csoda a Hudson folyón), egy katonáról (A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) vagy éppen egy DC-gonoszról (A sötét lovag) van szó, Aaron Eckhart minden szerepben megállja a helyét, a következő filmjében viszont talán minden korábbinál keményebb terepen kell helytállnia: a ketrecharcok világában. 

A Lionsgate új filmje Michael Farris Smith The Fighter című regényéből készült, és a forgatókönyvért is ő felelt, míg a rendezői feladatokat Graham és Parker Phillips (The Bygone) látták el. 

Hirdetés

A Rumble Through the Dark történetében a Mississippi deltájának sötét tájain járunk, ahol egy ketrecharcos próbálja meg törleszteni az adósságait egy utolsó, kétségbeesett kísérletként, hogy megmentse haldokló nevelőanyaja családi házát. A főszereplőt játszó Aaron Eckhart mellett a szereplőgárdát erősíti többek között Bella Thorne (Paradise City, A bébiszitter), Ritchie Coster (A sötét lovag, Tulsa királya) és Marianne Jean-Baptiste (Rejtjelek, Nyomtalanul), az alábbi trailer alapján pedig izgalmasnak ígérkezik a Lionsgate újdonsága, Eckhart pedig nem fogja vissza magát: 

A Rumble Through the Dark limitált ideig látható lesz az amerikai mozikban, november 10-től viszont már bárki hozzáférhet majd digitálisan, mivel elérhetővé válik VOD formátumban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.