Hirdetés

ABCs of Death - Traileren a halál ezer arca (18+)

|

26 rendező 26 kisfilmjét láthatjátok egy nagy alkotáson belül, amelyek mindegyike azt mutatja be, hogyan érhet utol minket a halál. A videók az ABC egy-egy betűihez kapcsolódnak.

Hirdetés

2013. március nyolcadikán kerül limitáltan mozikba külföldön az ABCs of Death, amelyben 26 rendező mutatja be 26 kisfilmen keresztül, hogy a halál hogyan csaphat le a gyanútlanokra. A betűk között olyan párhuzamokat találhatunk, mint O - Orgasm, A - Apocalypse vagy épp D - Dogfight, de érdekfeszítő címmel rendelkeznek a T - Toilet és a B - Bigfoot részek is. A rendezők között ott találjuk többek között Angela Bettis (Carrie, Az eltűntek háza), Jason Eisener (Hobo with a Shotgun), Xavier Gens (Hitman) vagy éppen Simon Rumley (A halál háza). A magyar dátumról nincs infó.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.