Hirdetés

Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Zenés előzetes

|

Kétkedve várjuk Timur Bekmambetov legújabb rendezését, melyben az ismert elnök bosszút esküszik és szembeszáll a föld legundorítóbb szörnyeivel, a vámpírokkal.

Hirdetés

Az Abraham Lincoln, a vámpírvadász nagyon keskeny úton egyensúlyoz két szakadék között, köszönhetően a koncepciónak és a rendezőnek. A látvány már a trailerek alapján sem lehet akadály a pénztáraknál, de vajon vevő lesz a nép (főleg az amerikai) arra, hogy szeretett elnökük a háttérben megöli a Twilight karaktereit? Hamarosan kiderül, ugyanis magyar földeken várhatóan augusztus kilencedikén rajtol el a film, az InterCom forgalmazásában. A továbbiakban egy zenés trailert láthattok, melyben a Linkin Park szolgáltatja a zenei betétet.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.