Hirdetés

Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Trailer #3

|

Timur Bekmambetov rendezésével és Tim Burton produceri jelenlétével ha mást nem is, de egy könnyed, adrenalinnal teli, szörnyes produkciót kaphatunk, melyen jót szórakozhatunk.

Hirdetés

A forgatókönyvet nem más, mint az RJ Berger - Hard kor és az Éjsötét árnyék írója, Seth Grahame-Smith könyve alapján készült, melyben Lincoln édesanyját és nagyapját vámpírok ölték meg, ezért bosszút esküszik és titkon felcsap a bestiák vadászának. Olyan kérdéseket is feszeget a film, hogy a vámpírok részt vettek a rabszolga-kereskedelemben, valamint hogy vérszívók között is vannak jók és rosszak egyaránt, ezért nem lehet egyszerűen csak kaszabolni őket akarva-akaratlanul.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.