Hirdetés

Így tiszteleg Ace Ventura a focistáink előtt

|

A Paramount Channel készített egy kisvideót a magyar fociválogatott tiszteletére Ace Venturával a főszerepben, amelyben természetesen Kerekes József is segített.

Hirdetés

Bár a magyar fociválogatott kikapott az EB 2016 nyolcaddöntőjében Belgium ellen, a csapat remekül helyt állt végig a bajnokságban, csoportelsőként, veretlenül meneteltek tovább az utolsó meccsükig és derekasan küzdöttek, gyönyörű gólokkal és helyzetekkel, valamint becsületes játékkal ajándékozva meg hazánkat és Európát egyaránt. 

Hirdetés

A Paramount Channel sem szeretne kimaradni az ünneplésből és úgy tiszteleg a hősök előtt, hogy készített egy kisvideót a mindig zseniális Kerekes József bevonásával, amelyben Jim Carrey Ace Venturája a rá jellemző stílusban elsorolja focistáink neveit és megköszöni a szereplést. Íme: 

Magunk sem fejezhettük volna ki ennél hatásosabban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.