Hirdetés

Adam Driver és Marion Cotillard szerelembe esik az Annette előzetesében

|

Mindenképpen érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Hiányzott már a heti Adam Driver-adagotok? Nem kell tovább várnotok, meg is érkezett a színész új filmjének, az Annette előzetese, amelynek sztorija még meglehetősen homályosnak hat a látottak alapján, de egyben érdekfeszítőnek is tűnik.

Hirdetés

Ez utóbbit megmagyarázza némileg az, hogy a filmet az a Leos Carax rendezte, aki a 2012-es Holy Motors-t is elhozta nekünk, aminél szintén vakartuk sokáig a fejünket azt illetően, hogy mit is láttunk. A hivatalos szinopszis szerint persze egyszerű a helyzet: egy stand-up előadó (Driver) szerelembe esését láthatjuk egy énekesnővel (Marion Cotillard), akiknek a közös gyermeke, Annette tartogat némi meglepetést. Na de lássuk az előzetest:

Az mindenképpen kiviláglik ebből a két percből, hogy egy vizuálisan izgalmas, bátor filmről beszélhetünk majd, amelynek cselekményét musical-betétek fogják tarkítani (egyelőre nem világos, hogy Driver is fog-e énekelni, remélhetőleg igen). Az is biztos, hogy két ilyen remek színésszel, mint Cotillard és Driver túlságosan félremenni nem lehet, vagy ha mégis, akkor vélhetően az is egy lenyűgöző kudarc lesz. A film Ron Mael és Russell Mael (a Sparks nevű együttes tagjai) forgatókönyve alapján készült és érdemes tudni, hogy eredetileg még csak nem is egy nagyjátékfilmnek indult, hanem egy zenei albumnak, filmmé pedig akkor kezdett alakulni, amikor Maelék találkoztak Carax-szal a Cannes-i bemutatón.

Az Annette egyben a július 6-án induló, idei Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje is lesz. Alig várjuk, hogy aztán mi is lássuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.