Hirdetés

Aftermath trailer - Arnold Schwarzenegger bosszút áll?

|

Nem akármilyen stáb kíséri Schwarzenegger legújabb drámai szerepét, hiszen az osztrák tölgy mellett Darren Aronofsky volt a producer és a Denis Villeneuve által rendezett Ellenség forgatókönyvírója felelt a sztoriért.

Hirdetés

A Maggie nem kapta meg azt a figyelmet, amit megérdemelt volna, pedig Arnold Schwarzenegger megmutatta benne a drámaibb oldalát is. Na de majd talán az Aftermath!

Hirdetés

Kedvenc akcióhősünk ezúttal is komolyabb vizekre evez. A történet egy megtörtént esetre koncentrál, amikor 2002 júliusában egy teher- és egy utasszállító repülőgép ütközött egymásnak Németország felett, a balesetben 71-en vesztették életüket. Többek között főhősünk, Roman felesége és gyereke is, így érthető, hogy a férfi a forgalomirányítót (Scoot McNairy) okolja és az is, hogy képtelen továbblépni, a felelős szemébe akar nézni. 

A Lionsgate most bemutatta az Aftermath (korábban 478) legelső trailerét, odalent csekkolhatjátok. Schwarzenegger mellett felbukkan még a filmben Scoot McNairy és Maggie Grace is. A filmet Darren Aronofsky producerként támogatta, a szkriptet Javier Gullón (Ellenség, A hegyek királya) körmölte, a rendezést pedig Elliott Lester (Blitz) vállalta.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.