Hirdetés

Aftershock - Első trailer

|

Ismét egy hátborzongató film van készülőben, ami két híres gore alkotás összekeveréséből lesz egy állítólagosan élvezhető thriller.

Hirdetés

A káoszteljes film első trailerét most adták ki. Az "Aftershock" két híres gore alkotásának egyvelege, amiből végül thriller lett. Ez pedig a "Végső állomás" és a "Motel". A történet igazán békésen kezdődik, ám a rövidke bemutató is bizonyítja, hogy a békét rendesen megszakítja a fülsüketítő sikoly, valamint a termérdek vér. Bár thriller-nek mondják, mégis arról bizakodik, hogy a gore-hoz sorolható be. A rendező szerepét Nicolas Lopez tölti be, valamelyest a színészek közé tartozik Eli Roth, Andrea OsvartAriel Levy, és Selena Gomez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.