Hirdetés

Akár a német Csillagok között is lehetne a Netflix új minisorozata, a The Signal

|

Kedvcsinálót kaptunk az érzelmes és egyben misztikus sci-fihez.

Hirdetés

Amikor űrhajósnő rejtélyes módon eltűnik egy küldetés során, a férje nyomozni kezd, miközben a lányukról is gondoskodnia kell egyedülálló szülőként. Az izgalmas, rejtélyes sci-fi dráma egy limitált sorozat lesz, mindösszesen négy részben mutatkozik be a Netflixen.

A The Signal hangulatisága és rejtélyessége Christopher Nolan egyik nagy sikerű filmjére, a Csillagok közöttre hajaz, noha Nolannek nincs köze hozzá: a Florian David Fitz (Mit szólnátok az Adolfhoz?, Isten hozott Németországban), Nadine Gottmann (Ayuda) és Kim Zimmermann (A parfumkészítő) által írt széria epizódjait Sebastian Hilger és Philip Leinemann rendezte.

Hirdetés

Paula (Peri Baumeister - Vérvörös égbolt, Az utolsó királyság) a Nemzetközi Űrállomáson volt, amikor hihetetlen felfedezést tett. Csakhogy hazaérkezését hiába várta a családja, a nő nem érkezett meg. Férje, Sven (Florian David Fitz) megpróbálja megvédeni a lányát (Yuna Bennett - Hangyák a gatyában 3.) a szörnyű felismeréstől és belekapaszkodni minden szalmaszálba, amikor úgy tűnik, hogy megtalálja, amit keres: a felesége egy rejtvényt hagyott rá, amit követhet.

De minél jobban rángatja a fonalat, annál jobban összeomlik az életük, annál nagyobb lesz a rejtély és a fenyegetés a világ számára. Nézzetek bele a trailerbe, tartogat izgalmakat: 

A The Signal március 7-én kerül fel a Netflixre. Ti bele fogtok nézni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.