Hirdetés

Akciódús új előzetessel tesz kíváncsivá minket Az Idő Kereke sorozat

|

Ezúttal már rendes trailert kapunk a várható kalandokból.

Hirdetés

Nem siette el az Amazon a saját HBO-kihívójának, a The Wheel of Time, azaz Az Idő Kereke sorozatnak a trailerét, mellyel feltett szándékuk betölteni a Trónok harca által hagyott űrt a fantasy rajongók szívében. Míg az első előzetes leginkább a hangulatra és a karakterekre fókuszált, addig a minap megjelent képsorok már lerántották a leplet a várható akciókról. Az új trailer alapján nem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Az idő kereke legnagyobb sztárja Rosamund Pike lesz, aki egy varázslónőt, Moiraine Damodredet fogja alakítani, mellette pedig többnyire feltörekvő fiatal színészek kapnak lehetőséget a bizonyításra. Az első rész november 19-én fog debütálni, a történetet pedig a hetente érkező új részek fogják kidomborítani a december 24-i fináléig. Az Amazonnál annyira bíznak a széria sikerében, hogy még az első évad előtt berendelték a folytatást - ez annyira azért nem meglepő, hiszen a Robert Jordan regényfolyama 14 kötetből áll (igaz az utolsó hármat a szerző korai halála miatt Brandon Sanderson fejezte be), úgyhogy bőven van mit adaptálni.

Ti beneveztek majd Az Idő Kerekére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.