Hirdetés

Alaposan megszívatja Drakulát a Hotel Transylvania: Transformania

|

A következő Hotel Transylvania film trailere alapján komoly bajba kerül a leghíresebb vámpír.

Hirdetés

Bár a Hotel Transylvania széria valahogy minden résszel egy kicsivel kevésbé szórakoztató, a legutóbbi rész a 80 millió dolláros büdzséjének kétszeresét hozta vissza az Egyesült Államokban és közel 400 millióval fejelte meg világszerte, így nem lehetett kérdés, hogy jön a folytatás. A Hotel Transylvania: Transformania az eddigiekhez hasonlóan ismét a családot állítja középpontba, de a fő téma most a változás és az elfogadás, amelyen minden kedvenc karakterünk keresztülmegy. 

Hirdetés

Ezúttal Johnny (Andy Samberg) vágya okozza a bajt, aki szeretne minden áron a családba tartozni és egyenrangú lenni a szörnyekkel úgy, hogy ő maga is azzá válna. Ez majdnem össze is jön neki, csakhogy az átalakító készülék meghibásodik, így a szállóban mindenki átalakuláson megy keresztül: a szörnyek emberré válnak, az emberek pedig szörnyekké. Nézzétek csak: 

A Hotel Transylvania: Transformania a tervek szerint július végén kerül az amerikai mozikba, nálunk várhatóan augusztus 5-én fog bemutatkozni. A rendezői feladatokat Jennifer Klushka (Állati küldetés, DC Super Hero Girls) és Derek Drymon (Macseb, Spongyabob Kockanadrág) látták el a franchise atyja, Genndy Tartakovsky forgatókönyve alapján. Várjátok már? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.