Hirdetés

Alexandra Daddario boszorkánynak áll a Mayfair Witches előzetesében

|

Az is kiderül az első ízelítőből, hogy mikor érkezik Anne Rice regénysorozatának adaptációja.

Hirdetés

Az AMC-nek nagyon megjött a kedve Anne Rice műveihez, ugyanis az írónő regényei nyomán hamarosan két sorozatot is nézhetünk majd a csatorna jóvoltából. Az egyik a napokban elstartolt Interjú a vámpírral legfrissebb feldolgozása, míg a másik a Mayfair-boszorkányok életének adaptációja, mely megkapta az első előzetesét.

Hirdetés

A Mayfair Witches Anne Rice regénytrilógiáján alapszik, a főszerepben pedig Alexandra Daddarionak kell átesnie a már jól ismert felütésen, miszerint egy különleges képességekkel rendelkező boszorkány. A dolog azonban nem ilyen egyszerű, hiszen a nőnek ettől fogva eddig ismeretlen fenyegetésekkel is szembe kell majd néznie.

A Mayfair Witches első két epizódja január 5-én érkezik az AMC+ csatornájára, majd onnantól heti rendszerességgel érkezik a további 6 rész. Anne Rice tavaly decemberben hunyt el, aki korábban elárulta, hogy egy álma vált valóra azzal, hogy a Mayfair boszorkányok élete mellett másik, azzal összefüggő alkotása, a Vámpírkrónikák is megelevenedjen a képernyőkön - szintúgy az AMC égisze alatt.

Nektek hogy tetszik az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.