Hirdetés

Alien: Covenant - korhatáros előzetesen a savas vérű dögök (Frissítve)

|

A paradicsom pokollá változik és közben bőszen folyik a ketchup.

Hirdetés

Az Alien: Covenant új előzetessel jelentkezett, amely eléggé Katherin Waterston (Legendás állatok és megfigyelésük) karakterére koncentrál, miközben a statisztériát szépen lassan kurtítja meg a xenomorf. És talán valami más is?

Hirdetés

Gyönyörűen rideg képekkel tarkított az előzetes, de jobbára csak ezek látszanak utalni arra, hogy Ridley Scott rendezte a filmet. No meg persze Michael Fassbender jelenléte. Mindenesetre azt bőszen titkolja az előzetes, hogy mely pontokon kapcsolódik a Prometheushoz, ami talán nem is olyan nagy baj. Az Alien: Covenant május 19.-én szállja meg a mozikat, Waterston és Fassbender mellett pedig feltűnik még benne Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir és Carmen Ejogo is.

Frissítés: befutott a film korhatáros előzetese is.

Eredeti:

Korhatáros:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.