Hirdetés

Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész - Feliratos összeállítás

|

Már csak két hét és a mozikban az utolsó, mindent elsöprő Alkonyat-rész...

Hirdetés

Jóval a november tizenötödikei premier előtt érkezett egy magyar feliratos összeállítás az Alkonyat: Hajnalhasadás második részével kapcsolatban, amiben a szereplők is megszólalnak, és egy filmrészlet, amiben Bella megmutatja az erejét. Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve ésúj képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukatazonban hamarosanmegzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia. A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.