Hirdetés

Állatkínzók ellen erőszakkal - VULPES trailer

|

Érdemes odafigyelni erre a készülő magyar horrorra.

Hirdetés

Legtöbbünk nem szívleli azt, aki állatot bánt. Megveti az illetőt, legszívesebben ugyanazt csinálná vele, mint ő az állattal. Legtöbbünk kezét azonban köti a törvényesség, de nem úgy Vulpesét, aki évtizedek óta azon van, hogy megbüntesse azokat, akik állatok kínzásával ütik el idejüket. 

Hirdetés

Helmeczi Benjamin két éve foglalkozik filmezéssel és elérkezettnek látta az időt arra, hogy elővegye ezt a filmvásznon kevésbé (vagy jóformán egyáltalán nem) pedzegetett témát és egyfajta véleménynyilvánítás(?) gyanánt feldolgozza azt. Előkészületi fázisban lévő filmje Vulpes-ről szól, aki küldetésének tartja, hogy állatkínzókat nyilvánosság előtt szégyenítsen meg, a live stream pedig ennek tökéletes eszköze (középkori módszerek után szabadon). Projektjéhez teaser trailer is készült, amit alant tekinthettek meg:

Nem sok, de ennyiből be lehet lőni a műfajt (horror) és azt, hogy címszereplője egy kicsit Jigsaw-ra hajazó figura lesz, egy önkényes igazságosztó, aki radikális, megkérdőjelezhető törvényességű eszközökhöz folyamodik ahhoz, hogy célját elérje. Erre lehet építkezni és a rendező elmondása alapján tudna is hová építkezni, hiszen története van nem kevés a karakterről (egészen 1976-tól), ami csak arra vár, hogy napvilágra kerüljön. Ahhoz pedig, hogy ez megtörténjen, el kell majd juttatni a kész alkotást fesztiválokra és egyéb helyekre, melyeken sajtó és egyébként a nagy nyilvánosság is szemet vethet rá. Ez pedig kiemelt célja a rendezőnek, így ebben (és minden másban is) sok sikert kívánunk, figyelni fogjuk a projekt útját!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.