Hirdetés

Almost Human –Trailer

|

Karl Urban és J.J. Abrams neve is jól cseng a mozi világában, épp ezért talán kissé meglepő, hogy a legújabb közös projektjük egy sorozat, amely az Almost Human címét viseli.

Hirdetés


A sztori 2048-ban játszódik, ahol a rendőrök emberszerű androidokkal dolgoznak együtt. A főhős (Karl Urban) az egyik bevetésben súlyosan megsérül. 17 hónap kóma után ébred, műlábbal. A trailerből kiderül, hogy nem kedveli az androidokat, a főnöke mégis beoszt mellé egyet (Michael Ealy). Így együtt erednek a gyilkosok után. Amint az előzetesben látszik a látványra és a humorra nem lesz panaszunk. Arra már talán igen, hogy az ilyen felütés már szinte klisének számít, legutóbb az Én, a robot című Will Smith filmben láthattunk valami hasonlót. Titeket meggyőzött az előzetes?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.