Hirdetés

Alois Nebel - Teaser Trailer

|

Cseh földön igazi adaptációt kapott az Alois Nebel című képregény, amelyet Tomáš Luňák rendező adaptált animációs filmre lehengerlő hangulattal és kinézettel.

Hirdetés

Alois Nebel magának való ember volt, saját törvények és eszmék szerint élt, magányosan, mindenkitől elhagyatottan. Egyetlen boldogsága az a kis vasúti állomás volt, melynél mint díszpécser dolgozott. Egy nap furcsa dolog történik vele: hallucinálni kezd és megelevenedik szemei előtt az elmúlt száz évek vonatai, melyek az ő állomásán haladtak el. A látomások egyre inkább komorabbak és sötétebb hangulatúak lesznek, míg át nem megy az egész a múlt lidércnyomásába.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.