Hirdetés

Álomháború - Lezáró trailer

|

Most hogy mindenki elolvashatta a másik főszerkesztő, és drága jó barátom letargikus búcsúbeszédét (veled vagyunk...), ideje hogy rátérjünk valami vidámabbra...

Hirdetés

Megérkezett az Álomháború legutolsó, és sokak által hihetetlen jónak nevezett (meg kéne néznem, igaz?) trailer-e (hát nem tudok róla anélkül írni, hogy ne nézzem meg...). Őszintén rendkívül látványos, akciódús, dögös, meg egyéb pozitív jellemzőkkel illethetném, de egyrészt ezt már a külföldiek megtették helyettem, másrészről még mindig csak darabosan áll nekem össze, hogyan is akar kikerekedni a történetnek nevezett egész. Egy csinos lány, aki a szanatóriumba (vagy mentálbörtön, így kinézetből) kerülését még kontrázza azzal, hogy mindenféle dolgokat összefantáziál, miközben szökni akar? (Valahogy olyan feleslegesnek tűnik az egyik dimenzió a másikhoz viszonyítva.)

De hagyjuk az én vészjósló természetemet, nézzük a dolgok pozitív oldalát a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.