Hirdetés

Altered Carbon - traileren a Netflix Szárnyas fejvadászt idéző sorozata

|

A Netflix bemutatta az Altered Carbon névre hallgató sci-fi sorozatának első kedvcsinálóját, amely Richard Morgan 2002-es cyberpunk regénye alapján készült és olyan, mintha a Szárnyas fejvadászt látnánk sorozat formájában. Minket azonnal megnyert magának.

Hirdetés

Teljes meglepetésként ért, hogy Laeta Kalogridis (Viharsziget, Nagy Sándor, a hódító, Terminátor: Genisys) forgatókönyvíró és Miguel Sapochnik (Trónok harca, Végrehajtók) rendező a Netflix megbízásából készítették el Richard Morgan 2002-es, itthon Valós halál néven megjelent regényéből az Altered Carbon című szériát, amelynek főszereplőjét Joel Kinnaman (Robotzsaru, Suicide Squad, Éjszakai hajsza, Kártyavár) kelti életre. 

Hirdetés

A 10 részes sci-fi sorozat egy olyan 300 évvel későbbi jövőben játszódik, ahol a tudat digitalizálható, az emberi testek lecserélhetőek és a halál már nem végleges, de csak a tehetősek számára, a szegények továbbra is múlandóak. Takeshi Kovacs (Kinnaman) is életét veszti katonaként, azonban a világ leggazdagabb embere, Laurens Bancroft (James Purefoy) lehetőséget ad neki, hogy újra éljen, cserébe pedig ki kell nyomoznia egy gyilkosságot... magát Bancroftét. Az első trailer láttán nehéz nem kitörően lelkesedni ezért a koncepcióért.

Az Altered Carbon teljes első évada 2018. február 2-án kerül fel a Netflixre. Már alig várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.