Hirdetés

Amber Heard démonokkal küzdve tér vissza, íme az In the Fire trailere

|

A Johnny Depp-pel való botrányos válása után egy indie thrillerrel folytatja.

Hirdetés

Valószínűleg az is tisztában van vele, hogy ki az az Amber Heard, aki még egyetlen filmet sem látott tőle, ugyanis a média folyamatosan arról cikkezett, ami közte, és volt férje, Johnny Depp között zajlott. A bíróságig fajuló ügy azzal végződött, hogy Deppnek kedvező ítélet született, noha addigra a színészt kirakták minden hozzá köthető franchise-ból (legyen az A Karib-tenger kalózai vagy éppen a Legendás állatok és megfigyelésük), idén tért vissza csak a Jeanne du Barry - A szeretővel

A botrány miatt Heard sem kapott túl sok lehetőséget, a 2018-as Aquaman óta alig láthattuk valamiben, és a következő nagy szerepe is ennek folytatásához köthető, noha az Aquaman és az elveszett királyság első trailerében látványosan rejtegették őt, egyetlen homályos jelenetet kapott. 

Hirdetés

Az Aquaman folytatása előtt azonban még egy In the Fire címre hallgató indie thrillerrel tér vissza a színésznő Hollywoodba, amelynek forgatását 2022 márciusában, a bírósági ítélet előtt fejezte be. A Conor Allyn (Java Heat - Tüzes pokol, Séta. Lovalás. Rodeó.) rendezésében készült, az 1890-es években játszódó paranormális sztoriban Heard pszichiáterként tevékenykedik egy kolumbiai ültetvéyen. Egy zavart, megmagyarázhatatlan képességekkel rendelkező fiúról gondoskodik, de a kezelés elkezdésével háborút robbant ki a tudomány és a vallás között, mivel a helyi pap azt állítja, hogy a fiút megszállta az ördög és ő az oka minden bajnak, ami a falut éri. 

Az In the Fire október 13-án kerül egyes mozikba és ekkor válik elérhetővé VOD-on is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.