Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - 10 másodpercnyi kedvcsináló

|

Holnap érkezik az Amerika Kapitány: A tél katonája legelső trailere, ma viszont abból kaptunk egy nyúlfarknyi, mindösszesen tíz másodpercnyi ízelítőt. Kattanjatok rá!

Hirdetés

Noha legszívesebben Hulk dühével csapnánk le azokra a marketingesekre, akik kitalálták a trailer trailerét és a trailer trailerének a trailerét, az Amerika Kapitány: A tél katonája első előzetese mégis megérdemli, hogy beharangozzuk, tehát ne feledjétek, holnap érkezik a nagybetűs trailer, amit azonnal megosztunk majd veletek, tehát tartsatok velünk, most pedig annak a bolhányi hosszúságú kedvcsinálóját láthatjátok, amelyben egy pillanatra a címszereplő (nem a Kapitány) is felbukkan. Holnap, itt velünk.

Update: érkezett egy picivel hosszabb trailer preview is, amelyben már Falcont is megcsodálhatjuk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.