Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - Az első előzetes

|

Megérkezett az Amerika Kapitány: A tél katonája legelső mozgóképe, amivel a Marvel nem csupán a Kapitány történetét és a Bosszúállók 2 felé vezető utat folytatja, de rálép egy olyan ösvényre is, amire nem is gondoltuk volna.

Hirdetés

Egyre szerteágazóbb a Marvel univerzuma, hiszen A tél katonája alcímű Amerika Kapitány folytatás egészen különös módon inkább néz ki egy modernebb thrillernek akciójelenetekkel és hősökkel megtűzdelve, mintsem egy hosszabb popcornmozinak és éppen ezért van benne annyi potenciál, hogy a második fázis (Vasember 3, Thor: Sötét világ, Amerika Kapitány: A tél katonája, A Galaxis Őrzői, Bosszúállók 2) leginkább várt filmjévé lépjen elő, persze csak a hősöket ismét egy filmbe tömörítő Avengers: Age of Ultron után. Az Amerika Kapitány: A tél katonája legelső, meglehetősen ütős előzetesét a folytatásban nézhetitek meg, valamint elolvashatjátok a korábban kiadott sztorit is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.