Hirdetés

Amerika Kapitány: A tél katonája - Magyar feliratos előzetes

|

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az Amerika Kapitány: A tél katonája magyar felirattal ellátott változatát, amely tovább fokozza a trailer élvezhetőségét.

Hirdetés

A napokban érkezett meg az Amerika Kapitány: A tél katonája legelső mozgóképe, amit ugyebár angol szinkronnal tekinthettünk csak meg, viszont igyekeztünk gondolni azokra is, akik felirattal ellátva szeretik nézni a trailereket, ezért arra gondoltunk, hogy a sorozatrajongók körében családtag státuszban lévő Aliast kérjük fel, hogy készítse el az előzetes fordítását. Az Amerika Kapitány folytatásáról minden információt megtaláltok a címkéken keresztül, minden további nélkül jó szórakozást kívánnuk az Amerika Kapitány: A tél katonája trailer magyar feliratos változatához!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.