Hirdetés

Amityville: Az ébredés trailer - ismét egy háztól retteghetünk

|

Ha a Gotham sorozat Jokere egy horrorfilmben szerepel, akkor biztos lehetsz benne, hogy parás percek várnak rád. A legújabb Amityville horror pedig pont ilyen.

Hirdetés

Újabb horrorprodukcióval jelentkezett az erre a műfajra szakosodott Blumhouse Productions, amely olyan címekkel paráztatta meg korábban a stílus szerelmeseit, mint a Paranormal Activity, az Insidious és a The Purge.

Hirdetés

A cég ezúttal a The Amityville franchise-t bővíti ki egy újabb, modern korban játszódó résszel, a Franck Khalfoun (P2 - A rettegés új szintje, Melléfogás) által rendezett Amityville: Az ébredéssel, amely szám szerint már a tizenharmadik epizód a szérián belül. A történetben New Yorkban járunk, amikor egy egyedülálló anya (az Aljas nyolcas sztárja, Jennifer Jason Leigh) a lázadó tinédzser lányával (Bella Thorne) és az ágyhoz kötött fiával (a Gothamben brillírozó Cameron Monaghan) egy véres múltú házba költözik, ahol szörnyű dolgok történnek velük. A szinkronos trailer úgyis megmutatja a többit (a YouTube csatornánkat a linken keresztül követheted): 

Az Amityville: Az ébredés augusztus 24-én kerül a hazai mozikba. Várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.