Hirdetés

Ana De Armas teljesen átalakul Marilyn Monroe-vá a Blonde előzetesében

|

Norma Jeane csillogóan tragikus élete.

Hirdetés

Ana de Armas már többször is bizonyította (Tőrbe ejtve, Nincs idő meghalni, Szárnyas fejvadász 2049), hogy korunk egyik legkülönlegesebb és legtehetségesebb színésznője, most viszont Marilyn Monroe szerepébe bújva valami elképesztően nagyot villanthat. Minden idők talán legismertebb popkult ikonjának mentális viszontagságait láthatjuk majd viszont Andrew Dominik filmjében, ami először a 90. Velencei Filmfesztiválon debütál, hogy aztán szeptember 23-án a Netflix kínálatában láthassa meg a nagyvilág.

Hirdetés

Az alkotás a legszigorúbb NC-17-es besorolást kapta a filmben látható szexuális tartalmú képsorok miatt, kivívva ezzel a streaming szolgáltató első ilyen filmjének járó "rangot". A legutóbbi rövid ízelítő után most megkaptuk a teljes értékű előzetest is, és hát mondtuk már párszor, de Ana de Armas láttán Marilynként nem igazán találjuk a megfelelő szavakat:

A filmet tehát szeptember 23-án nézhetjük Netflixen, főbb szerepekben Ana de Armas, Adrien Brody és Bobby Cannavale. A filmet Joyce Carol Oates regényéből Andrew Dominik (Ölni kíméletesen, Jesse James meggyilkolása - a tettes a gyáva Robert Ford) rendezte.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.