Hirdetés

Anchorman 2 – Teaser trailer

|

Nemsokára érkezik az Anchorman folytatása, amiben betekintést nyerhetünk a 70-es évek televíziózási szokásaiba. Ekkor még léteztek sztárbemondók, akiket egy nemzet imádott. A tovább mögött megnézhetitek a legelső előzetest.

Hirdetés

Megérkezett az első trailer az Adam McKay keze alatt készülő Anchorman 2-ről (hazai tolmácsolásban A híres Ron Burgundy legendája címen kereshetjük az első részt). A külföldi rajongók A diktátor előtt leshetik meg ezt a kis ízelítőt. A videó hossza ellenére meglehetősen jól sikerült, megunhatatlanok ezek a hírműsorokból elengedhetetlen, gyakran bugyuta egysorosok.A sztoriról egyelőre kevés hír van (bár gyanítható, hogy egy 24 órás hírfolyam), de egy biztos: még többet láthatunk és hallhatunk a fent említett briliáns bejelentkezésekből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.