Hirdetés

Angel Has Fallen trailer - Gerard Butler újra akcióban

|

Gerard Butler ismét az elnököt menti, mi pedig tudunk egy jó magyar címet hozzá: "Támadás a Fehér Ház ellen - Bár csak ez lett volna a Die Hard 5".

Hirdetés

A Lionsgate már a harmadik akciófilmmel bővíti a Támadás a Fehér Ház ellen szériát, amelyben Gerard Butler afféle John McClane pótlékként védi a hazáját és terrorelhárít', dacolva a fizika törvényeivel és a halállal. Ezúttal azonban nem az elnök a célpont, hanem ő maga. 

Hirdetés

A harmadik rész az Angel Has Fallen nevet kapta a keresztségben és Mike Banning komoly bajba kerül, ugyanis azzal vádolják, hogy megpróbálta megölni az Egyesült Államok elnökét (Morgan Freeman), így menekülnie kell, hogy tisztára mossa a nevét és közben nem ússza meg hősködés nélkül sem. A trailer nem ígér sem többet, sem kevesebbet, mint az előző részek: 

Butler és Freeman mellett feltűnik a filmben még Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Neson, Piper Perabo, Nick Nolte és Danny Huston is. A hazai mozik várhatóan augusztus 29-én mutatják be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.