Hirdetés

Anna Karenina - Az első előzetes (Update)

|

Joe Wright otthonosan mozog a kosztümös filmek világában: a Vágy és vezeklés, valamint a Büszkeség és balítélet után kedvenc színésznője főszereplésével harmadik projektjét készíti e stílusban.

Hirdetés

Tolsztoj klasszikusát a Szerelmes Shakespeare Oscar-díjas forgatókönyvírója, Tom Stoppard pofozta át úgy, hogy a vászonra lehessen vinni azt. Wright rendező ezúttal is kedvenc hölgyével, Keira Knightley-val dolgozik együtt, akit Aaron Johnson, Jude Law, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen és Emily Watson egészít ki. A folytatásban megtekinthető a legelső trailer és poszter, a megjelenés várhatóan kis hazánkban 2013. januárjában lesz.

Update: Feliratos előzetessel kiegészítve

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.