Hirdetés

Annabelle: Creation - új előzetesen a rémes baba teremtése

|

Új trailer és poszter érkezett a Démonok között spin-offjához.

Hirdetés

Kevesebb, mint két hónap múlva újra borzonghatnak a horrorrajongók, amikor az Annabelle: Creation a mozikba kerül. A közeledő premier kapcsán a filmet készítő New Line Cinema és a Warner Bros. Pictures most egy új előzetest és egy stílusos posztert tettek közzé.

Hirdetés

A Démonok között filmeken túl egyre szebben bővül a James Wan által létrehozott horror univerzum, ami a második Annabelle spin-off mellett hamarosan a The Nun-t is bemutatja. Emellett arról is hallottunk már pletykákat, hogy a Démonok között 2-ben felbukkanó Görbe Ember is saját filmet kaphat.

Az Annabelle: Creation egy bábukészítő és felesége szomorú történetét mesélik el, akik évekkel lányuk tragikus halála után befognak egy apácát és néhány lányt egy bezárt árvaotthonból. Azonban az új lakók hamarosan a bábukészítő megszállt kreálmánya, Annabelle célpontjává vállnak.

Az Annabelle 2 2017. augusztus 11-én érkezik a mozikba, David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) rendezésében. A The Nun bemutatására valamikor a jövő nyár közepén számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.