Hirdetés

Annihilation előzetes - Natalie Portman és a természetfeletti

|

Traileren az Ex Machina rendezőjének új filmje, az Expedíció (Annihilation).

Hirdetés

Befutott Alex Garland, az Ex Machina író-rendezőjének a legújabb munkája. Ismét maradt a sci-fi vonalnál és ezúttal Jeff VanderMeer azonos című eco-horror regényét vette alapul, ami tényleg nyugtalanító atmoszférát áraszt magából.

Hirdetés

A történet szerint 4 nőt küldenek az Egyesült Államok titokzatos X körzetébe, egy elkerített, karanténnak nyilvánított területére. Ők a huszadik expedíció, akiket odaküldenek. A második tömeges öngyilkosságot követett el, a harmadik tagjai megölték egymást, a tizenegyedik kiküldetés tagjai pedig némi átváltozást követően rákban haláloztak el.

A főbb szerepekben Natalie Porman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez, Tuva Novotny és a rendezővel az Ex Machinán is együtt dolgozó Oscar Isaac. A hazai bemutató 2018. február 22-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.