Hirdetés

Antal Nimród hazai pályán: A Viszkis-trailer

|

Ebből még akár lehet is valami.

Hirdetés

Antal Nimród megkezdte pályafutását a 2003-as Kontroll című jegyellenőr-filmmel, majd átigazolt Hollywood-ba, hogy ott szépen olyan tisztes iparos munkákkal tegyen kedvünkre, mint amilyen A szállítmány, vagy a Ragadozók volt. Most azonban ismét hazai pályára merészkedett, hogy az egyik leghírhedtebb magyar bűnözőt, a viszkisrabló történetét vigye színre.

Hirdetés

Alig egyperces teaser lévén az előzetes inkább csak éppenhogy megmutat bizonyos dolgokat, egyfajta iránytűt ad, hogy miféle filmre számíthatunk: akcióktól nem mentes, lendületes kis bűnfilmre, amiben majd a címszereplővel vélhetően picit megtanulunk szimpatizálni is. Vagy ha szimpatizálni nem is, de azért néha összekacsintani, amint bűnt követ el. Feszes előzetest kaptunk, amilyet az amerikaiaktól is megszokhattunk, ami alatt a címszereplőt megformáló Szalay Bence hangját hallhatjuk, ahogy a pénzről beszél - miközben egy hokimeccsről és a film akciójeleneteiből is kapunk bevágott képeket. Ennyiből megítélni nehéz, hogy milyen lesz a végeredmény, de hazudnánk, ha azt mondanánk, nem vagyunk bizakodóak. Simán lehet, hogy majd az év egyik legkellemesebb moziélménye lesz ebből.

A filmet november 23-tól láthatjuk majd a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.