Hirdetés

Anthony Hopkins az ókorban is karizmatikus: itt a Those About To Die első ízelítője

|

Izgalmas történelmi széria érkezik a Peacockra, vagyis nálunk a SkyShowtime-ra.

Hirdetés

Anthony Hopkins azon színészek közé tartozik, akiket bármilyen produkciókban szívesen megnézünk. Ráadásul már régóta azt a korszakot éljük, amikor a legnagyobb színészek is szerepelnek televíziós produkciókban, így egyáltalán nem meglepő, hogy a legendás brit is hamarosan sorozatszerepet vállal. 

A Those About To Die a római korba vezet minket vissza, és már az első előzetes alapján is úgy tűnik, hogy izgalmas sorozatról van szó. Mindenképpen meg kell említenünk, hogy a széria nagy részét Rómában vették fel a legendás Cinecitta stúdióban, ráadásul egyes epizódokat Roland Emmerich rendezte.

Hirdetés

A látványvilágra és a settingre tehát biztosan nem lehet majd panasz, de ugyanez a helyzet a színészgárdával is: Hopkins mellett többek között Dimitri Leonidas (Alapítvány, Riviéra), Jojo Macari (Szexoktatás, Cursed), Gabriella Pession (Crossing Lines, A vörös ajtó), Iwan Rheon (Trónok  harca, Kívülállók), Tom Hughes (A boszorkányok elveszett könyve, Viktória), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Vikingek: Valhalla, Utódlás) és Rupert Penry-Jones (Kémvadászok, The Strain) és Angeliqa Devi (Nemkívánatosak, Utódlás) is feltűnnek majd  az epizódokban. 

A Those About To Die júliusban érkezik a Peacockra, nálunk szokás szerint a SkyShowtime-on érdemes majd keresni. Ti adtok neki esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.