Hirdetés

Anthony Hopkins második világháborús drámában kapott főszerepet, megérkezett az első trailer

|

Korunk egyik legjobb színésze egy valódi hőst formál majd meg.

Hirdetés

A második világháború igen gyakran feldolgozott téma a filmművvészetben, ám az utóbbi időszakban épp a Saul fia, a Dunkirk vagy épp a Nyugaton a helyzet változatlan mutatta meg, hogy még mindig lehet újat mondani ezen a téren is, az örök érvényű témák pedig soha nem veszítik el relevanciájukat. 

Hamarosan egy újabb filmmel bővülhet a fenti sor, hiszen megérkezett a One Life első trailere.

Hirdetés

A történetben Anthony Hopkins játssza Sir Nicholas Wintont, aki több száz zsidó gyermek életét mentette meg. Winton 1938-ban Prágában találkozott először a nácizmus borzalmaival, és rögtön tudta, hogy segítenie kell, ezért éveken át tartó hajszába kezdett. 

A most látható trailer előrevetíti, hogy több idősíkon játszódik majd a történet, Anthony Hopkins értelemszerűen a főhős idősebb verzióját formálja meg (a fiatalabbat Johnny Flynn), rajta kívül pedig többek között Lena Olin, Helena Bonham Carter, Jonathan Pryce és Alex Sharp is feltűnik majd a filmben. 

A One Life hamarosan a torontói filmfesztiválon debütál, mozikba jövő év elején kerül. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.