Hirdetés

Anthropoid Trailer - a csehek is küzdöttek

|

Ebben a II. Világháborús thrillerben cseh titkosügynökök szervezkednek egy SS tiszt ellen.

Hirdetés

A II. Világháborúból és nácikból soha nem elég, ezért gyorsan össze is dobtak még egy filmet a korból, ezúttal a csehek szemszögéből (a film természetesen amerikai, csak független stúdiós). A történet az Anthropoid elnevezésű projekt alapján készült, aminek a célja egy SS tiszt, Reinhard Heydrich, megölése két beépített cseh ügynök által, mindezt 1942 májusában, minimális felszereléssel és információval, egy olyan városban, ami teljesen le van zárva.

 

Hirdetés

A két főszereplőt, túlerőltetett akcentussal, Jamie Dornan és Cillian Murphy fogja alakítani, de mellettük még láthatjuk kisebb szerepekben: Charlotte Le Bon, Ana Geislerová, Harry Lloyd, Bill Milner és Toby Jones. A filmet Sean Ellis rendezte és július 1-én Karlovy Varyban, a helyi fesztiválon, lesz a premier. A nagy közönség csak augusztus 12-én láthatja először a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.